Snart gäller det!

Hej till er där ute!
 
Nu är det bara 3 dagar kvar så sitter jag på planet :O Fast jag har nog inte insett det ännu. När jag var i NI tog det några dagar att fatta, så nästa vecka kommer jag nog inse att jag faktiskt är i Nepal! Det är helt sjukt!
Men det ska bli väldigt roligt :)
 
Min väska (världens finaste röda ryggsäck) bara väntar på att få åka, den ligger på golvet så snällt i mitt rum med fyra månader i sig som bara väntar på att hända. Ni kan inte ana hur svårt det är att gissa vad man komemr använda! Men jag har nog lagom med kläder iallafall tror jag. Desutom ett litet apotek (känns lite fel att bära runt på så mycket olika piller...), fina färgglada kritor till svarta tavlan (jag har aldrig hör ett old-school svarta tavlan möter naglar ljud - man kanske ska testa), tre böcker (hur ska jag överleva), mina ritblock och en gigantisk neccesär (seriöst, bara sovsäcken och neccesären tar upp halva ryggan). Allt på bara 13 kilo.

Om det är någon som är fundersam på vart jag ska så heter det Nepal Orphans Home. Jag gjorde mitt projektarbete i gymnasiet om det barnhemmet så har haft kontakt med grundaren, Michael Hess i snart ett och ett halvt år, och det ska bli jätte kul att få träffa Papa på riktigt! Och alla jag skrivit om under mitt projekt!
Så, för den intresserade (och mamma för hon kommer ha glömt bort vad adressen var) så kan man hitta dom på http://www.nepalorphanshome.com . Titta gärna omkring lite där :)
 
Jag tänker vara på Gumpa (Sanctuary) eller New  Beginning House tror jag, men det upptäcker jag sen. Planerar ochså på att åka ut i ingenstans och undervisa engelska på en skola. Wish me luck!

För den som vill se mer så får man skicka ett mail till mig på [email protected] så kan man om man har g+ komma åt mina bilder :) Inga garantier på bra bilder, men att dom blir många kan man nog räkna med (som ni nog vet).

Snart gäller det!

Kommentarer
Postat av: nettan

Tack för den :) hoppas du får en underbar resa, kommer att bli mycket tomt här hemma, massor av kramar till dig

2013-01-20 @ 16:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0