Glömt uppdatera

Så, jag är uppenbarligen sämst på att skriva en blogg men ska försöka lite nu :) Vi sitter på bussen till Thamel för de finska tjejornas sista kväll i nepal. Tidigare idag satt jag på taket och solade och förberedde lite av vad jag ska göra nästa månad när Mari och Linn åkt hem - det varså mysigt i solen och med bergen åt alla yåll :D plus jag behövee försprånget om jag ska ha en chans mot malins pepparkaksfärg! Så, vi har börjst komma in i lite av en rytm för den här och kommande veckan innan vk ska på yoga retreat. Jag, Mari och Linn har under veckan gjort art i papas house - på måndag gjorde vi pompoms, sen har vi skrapat fram regnsbågsbilder, ritat av varandra och idag gjort massa armband :) dom blev tjusiga :) tjejorna är engagerade i projekten och tycker det är kul så vk kommer försöka fortsätta nästa vecka - om vi bara kommer på fler projekt ;) Sedan har det varit tiffin aka lunch med barnen och lek - bla en lek med stenar som är sjukt simpelt men super svårt! Behöver nog träna lite ;) På em har vi gått till Our Children och jag lekt med dem. Michelle och hennes söner har gjort lekar och spel hemma som vi hsft med oss. Det är kul och bsrnen älskar det, men det är utmanande för barnenär halvvilda och har svårt att vänta eller vara försiktiga. Men dom är smartare än man tror vilket är kul :) ska föröska få en liten lista på namnen ^^ de spel Michelle haft är ett memory av en kortlek, färgade makaroner att göra halsband av, bokstäver på flasklock, flaskhuvud m pingisboll och avklipta sugrör som skulle stoppas i en färgkodad burk. Enkla och kul! Ska föröska återskapa det hemma ;) I går hade vi en utflykt till boot kill park (vilket betyder spök parken) med alla barnen. De gick runt, lekte kurra gömma, spela fotboll och så. Ganska mysigt men varmt! Och påvägen hem blev det värsta uppförsbacken ^^ Det har varit massa folk i VH vilket är superkul! Men två av de härligaste människorna åkte häromdagen för att gå på AT8 - men det är massa härliga kvar :D Som mest vsrvi uppe i 23 personer så vi fick sitta några på golvet! Men det är ganska härligt endå ^^ Har hjälp vår didi kalpana massai köket vilket är superkul :D har nästan varit med på all middag o frukost så när jag kmr hem blir det massa nepali mat ;) men idag blir det annan mat i Thamel - mums :D

Flyttande av Volonteer House

Första dagen spenderade vi med att städa nya volunteer house eftersom vi skulle flytta och det var hur dammigt som helst. På em gick vi o handlade lite för stt kunna göra art projekt senare. Idag blev det också en duktig dag då vi flyttade allt från gamla till nya huset :o som tur var hade vi nästan 100 barn från NOH som hjälpte oss :D sådana kämpar :D På em blev det att andas ut och duscha innan vi tog kväll i Thamel med lite shopping och middag på min favo: OR2K. Mums :) det är typ tusen volontärer här just nu (aka 13) så det blir fullt sjå och massa roliga konversationer, dock är majoriteten borta om ngn vecka vilket är lite trist . Men det kmr fler :) och nästa vecka drar jag och Linn igång m våra placements vilket ska bli kul - vi är förmodligen på Our Children där Linn var förra året vilket ska bli spännande :) Vi upptäcker :)

början...

Så resedagen har varit både grym och lite trist.
Grym och awesome för att jag träffat Linn och pratat typ konstant och det är så fantastiskt roligt att ses igen! Bara två männiksor till sen är the lovelies complete :) Men trist för att jag o Linn just nu sitter/halvsover på flygplatsen i Istanbul i väntan på vårt 5 h försenade flyg... jag som såg fram emot middagen som nu bara försvann!
Men det är bättre att se on the bright side of life: nepal vid lunch imorgon! :D

välkommen

Good morning! As you might have noticed, I didn't finish my blog after my birthday in Nepal. Honestly, I don't know why - prehaps I was just to excited to go home. But anyway, now it's time to go back!
Nepal trip 2.0! I'm returing with Linn (currently sleeping next to me in the airport), Mari and Eileen aka the lovelies. So it's half pleasure half work, but awesome in both regards. I'll try to update some cuz I know it's requested ;)

GODMORGON och välkommen tillbaka! Som ni kanske märkt skrev jag aldrig klar min nepal blogg efter min födelsedag och alla kramar. Ärligt talat vet jag inte varför - kanske bara för att jag var så inne på attåka hem. Hursomhelst är det dax igen!
Nepal resa 2.0! Nu blir det tillbaka till NOH och KTM med Linn (som sovrr brevid mig på flygplatsen i skrivande stund), Mari och Eileen - aka the lovelies. Så både volontärande och nöje - båda lika spänande och underbara :)
Jag ska försöka uppdatera den här blohhen eftersom det efterfrågats ;) men jag kan inte säga hur mkt - men när jag har tid iaf! Tack till er son har skänkt pengar - jag kommer uppdatera här om de går till ett speciellt projekt eller till NOH "vanliga" verksamhet! Vi hörs! :)

RSS 2.0